BLOESEM & FRUITBOMEN TOCHT

 

 

 

Deze route komt door of langs de volgende plaatsen

 

Rhenen Kesteren Aalst Ingen Lienden Ommeren

 

U kunt de tocht beginnen vanaf Veerweg in Rhenen

(33 Km)

Of vanaf de Kasteelstraat in Kesteren

(30 Km)

 

ER is normaal voldoende parkeergelegenheid

 

Rot = Rotonde. Onv = Onverhard. Vrh = Verharde weg.Rch = Richting. KP = Kruispunt. RD = Rechtdoor. VL = Verkeerslichten. RA = Rechtsaf. LA = Linksaf. SP = Splitsing. FP = Fietspad. RP = Rijwielpad.

 

Deze fietstocht gaat in en langs de Neder Rijn en door het prachtige rivierengebied van de Gemeente Buren in de Midden Betuwe. Langs tussen en over de diverse dijken.

Van af Rhenen en via de brug gaan we naar de Midden Betuwe. En als in de Lente vanaf begin APRIL tot begin MEI de Appel Peren Kersen en Pruimenbomen weer volop in bloei staan komt U hier ogen te kort om al het moois te zien. In de weilanden zijn veel weide en water vogels (o.a. kievieten, waterhoentjes, wilde eenden,en vissende reigers) te zien. In de Zomer als de bloemen en planten in bermen en weilanden en in de sloten en plassen in bloei staan kunt U genieten van hun kleurenpracht. Tot in het Najaar kunt U bij wijze van spreken de appels, peren, pruimen, en kersen aan de bomen zien en horen groeien.

En dan hebben we nog,

           De Winter die naar ik aanneem de meeste mensen te koud zullen vinden om te gaan fietsen. Maar deze tijd van het jaar heeft ook zijn eigen charme en die ontdek je alleen door ook eens in de winter een tochtje te maken.  

             Hierbij wens ik U veel plezier tijdens deze prachtige tocht en ik hoop dat U er volop van geniet.